Назад до ДНК

Как токсините вредят на вашето енергийно поле

Човешкото тяло е една невероятна биологична квантова „машина”, която има невероятен потенциал. Когато се вгледаме в човешкото тяло отвън, ние виждаме едни красиви биологични форми, изградени от плът. Под нея обаче има множество различни слоеве на тъканите.

Много хора не осъзнават, че човешкото тяло е изградено още и от енергийни полета и енергийни структури, включващи аурата,  чакрите и меридианите. Идеята за съществуването на чакрите, меридианите и аурата е осмивана от традиционните западни учения, но с напредване на технологиите за откриване на фина енергия, много учени започват да признават съществуването на тези енергийни системи.

По своята същност човешкото тяло е една холограма изградена от кондензирана светлина или енергия. Повечето хора обаче отричат това и в защита на своето мнение поставят факта, че ние не виждаме телата си като светлина. Това е доста основателен аргумент, но причината за това се крие в умът ни. Той обработва енергийните кодове на нашите светлинни тела и ги преобразува в материя. Поради това ние виждаме телата изградени от плът, а не от светлина. С други думи умът ни заблуждава, че тялото ни е изградено от плът и кръв. Това не означава, че материята изграждаща нашите тела в действителност е илюзия. Означава, че материята действа подобно на илюзия. От гледна точка на физическата ни същност, материята е нещо много реално за нас.

Как токсините в храната и околната среда вредят на нашите енергийни полета

Разбирането, че тялото е изградено от енергия или светлина е от съществено значение за осъзнаването на начините по които токсините могат да навредят на вашите енергийни полета. Вашето тяло има много различни енергийни полета. Тези полета имат своите магнитни и електрически свойства. Всъщност правилното им наименование би трябвало да бъде електромагнитни полета. Човешкото тяло има възможността да генерира безброй електромагнитни полета. Много от тях са много малки и е трудно да бъдат открити. Най-лесни за откриване са електромагнитното поле на сърцето и аурата.

Когато тялото ви е здраво то произвежда електромагнитни полета, които протичат както трябва и в повечето случаи не съдържат негативна енергия и информация. Съвременната хранителна индустрия и околната среда обаче са пълни с токсини (тежки метали, натриев флуорид, рафинирана захар и пестициди), които нарушават електромагнитната комуникация между биофотоните, които са „живата светлина” в нашите клетки. Тези смущения от своя страна предизвикват неестествени електромагнитни резонанси, засягащи начина по който тялото генерира електромагнитните полета. Токсините нарушават комуникационния процес между клетките, понеже действат като един вид електрически шум в тялото ни.

Как токсините могат да навредят на ДНК и клетките

Колкото по-дълго токсините от храната и околната среда остават в тялото ви, толкова повече неестествени електромагнитни резонанси причиняват. С течение на времето тези резонанси започват да причиняват вредни биохимични промени в тялото, което води до сериозни заболявания. Освен това токсините намалят и броя на електроните в тялото. Когато попаднат в тялото ви токсините от храните и околната среда често действат като свободни радикали.

Свободните радикали са молекули на които липсват някои електрони. Това прави свободните радикали много разрушителни за останалите молекули в тялото, тъй като те крадат електрони от молекулите на ДНК и тъканите. Ако свободните радикали в тялото са над нормата те могат да предизвикат верижни молекулярни реакции, които да увредят ДНК и клетките.

Продължителното излагане на тялото на големи количества токсини, приемани с храната и от околната среда носят негативна енергия и информация, която води до замърсяване на енергийните полета. Енергийни полета оказват фундаментална роля върху здравето. Те са едни от най-важните енергийни системи на тялото и действат като комуникационна мрежа, която позволява на ума, тялото и клетките да комуникират и работят в синхрон. Енергийните полета съдържат също информация, която е от ключово значение за вашето оцеляване и развитие.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 6 оценки

Отзиви

Анонимен
Друго е имал в предвид Исус Христос не прави връзка със сайта и негово то изказване.
Анонимен
zabludeni ste. Christos kazva : ne onova shto vliza v ustata q omursqva a zloto koeto izliza ot surceto.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...