PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до ДНК

Как промените в нашето ДНК влияят на Духовното Издигане

Какво представлява активирането на ДНК? Как може да активирате своята ДНК и как процеса на Издигане подпомага това активиране?
Човешкото ДНК съдържа инструкциите, необходими на един жив организъм да расте и функционира. То казва на клетките точно какви функции да изпълняват в организма. То кара клетките на сърцето да бият, имунната система да се бори с инфекциите и храносмилателната система да разгражда вашата вечеря.
Кода на ДНК се състои от 4 букви: G, A, T и С. Последователността от тези букви е известна като генетичен код. Една молекула ДНК прилича на усукана стълба, като всяко стъпало от стълбата се състои от 2 ДНК букви. „А” винаги се свързва с „Т” и „G” винаги се свързва с „С”. Свързването на тези букви кара цялата молекула да придобие форма на стълбовидна спирала, наречена още двойна спирала.

Процеса на Духовно Издигане

Процесът на връщане към 12-те нишки на ДНК в сегашната ни човешка форма е известен като Духовно Издигане. По време на този процес  на етерно ниво 10 допълнителни нишки на ДНК се свързват в системата на тялото и мозъка. В повишаването на вибрациите новото ДНК заменя страха с радост, творчество и себеизразяване.

Десетте допълнителни нишки са междуизмерни

В 4D измерението има само 2 физически нишки на ДНК. Останалите 10 се намират в един многоизмерен пъзел и са невидими за 4D измерението. Те са слоеве в рамките на двете нишки, които виждаме. Много от тях си взаимодействат с биологичните нишки. Това всъщност са 12-те нишки на ДНК от които реално виждаме 2, а останалите 10 са междуизмерни.
Много метафизици говорят за завръщането на „Христос”. Това завръщане всъщност ще се прояви под формата на много хора, които ще олицетворяват новата генетика. Индивидът, който е въплътил всичките 12 нишки на ДНК може да се движи отвъд ограниченията на човешката си форма и премахва всички форми на страх. След като цялото човечество се въплъти с новата генетика, цивилизацията постепенно ще се преструктурира, ориентирайки се към безусловната любов.

Присъединяването на полукълбата на мозъка

Хората се намират в процес на обединяване на лявото и дясното полукълбо на мозъка. След като този процес бъде завършен ще започват да се случват прекрасни неща. Вашите творчески цветове и умствена ловкост ще съдействат за проявяването на творческите виждания. Ще получите достъп до нивата на мозъка, които резонират на честотите на по-високите измерения и ще можете да се докоснете до мъдростта и космическата информация, която се съхранява там.  Захранващите жлези в мозъка започват да се активират и ви можете отново да се свържете със скрити собствени аспекти, които са се намирали в латентно състояние в продължение на хиляди години.

ДНК като средство за комуникация

Чакра системите могат да бъдат нещо като силови трансформатори, резистори и кондензатори. Всяка клетка има съзнание, така че когато човек се чувства депресиран и сякаш не може да продължи напред, съзнанието на неговия висш „Аз” може да превключи и да даде нареждане на клетъчните структури: „Ние трябва да създадем някаква ситуация, за да изкараме личността от това положение”.
Някои ДНК модели са изпратени от висшия „Аз”. Така например ако се разболеем или претърпим някаква злополука, висшият „Аз” ще предложи тези ДНК модели на душата, която от своя страна ще си каже: „Точно това трябва да направя” и по този начин ще се проявят определени ситуации. Поради тази причина ДНК и РНК могат да се разглеждат като комуникационни системи. ДНК е връзката с висшия „Аз” и душата, докато РНК е начина по който реагира душата. Информацията се изразява, чрез посредничеството на това, което наричаме съзнание, докато съзнанието е кодирано в самото ДНК.
За да засилите връзката с висшия „Аз” имате нужда от нови атрибути. В момента сме в процес на промяна на ключова част от нашата биология, известна като ДНК. Това ни позволява да сме в пълен унисон с висшия „Аз” по всяко едно време.Промяната на нашето ДНК ни дава възможност за комуникация от по-висок тип. Може да ви прозвучи изненадващо, но Акашовите записи се намират в нашето ДНК и промените в него, заедно с промените в мозъка ще ни позволи да достигнем до този безкраен извор на знания и мъдрост.
Човешката ДНК не може да бъде променяна от други същества, а само от вас и то в рамките на физическия свят. ДНК е отговорна за всеки един аспект на вашето физическо присъствие. Как да промените своята собствена ДНК? За тази цел трябва да промените мислите и емоциите си, защото по този начин ще промените и биохимията в мозъка.
Вибрациите на цялото ви тяло се изместват към по-високите честоти, благодарение на клетъчната трансформация. Някои изпитват много силни физически симптоми. В рамките на този живот нашите тела ще напреднат еволюционно повече, отколкото всички останали животи взети заедно. Промяната се случва както в телата ни, ката и върху цялата Земя. Самата клетъчна структура на тялото ви се променя и това ще ви позволи да навлезнете в по-високите енергийни полета.

Рейтинг:
4.8/5 на базата на 15 оценки

Отзиви

Лазурче
Мога много неща да напиша, защото предстоят прекрасни промени.
Лазурче
Промените, който се случват на физическо ниво, при мен вече са за почнали, хората няма да се хранят с физическа храна и да пият вода, а ще се хранят със светлина,
Благодаря.Браво.Много добра информация.А,който не я разбира,значи има още доста път да извърви.Всичко е толкова ясно обяснено.
Пореднато красиво писание за това какво представлява нещо и нито дума как точно се прави. Напълно безполезно четиво. Да е жив и здрав бай мантак чиа, че без него и грам алхимична практика нямаше да понапрвяме.
Дара
Хора, прочетете въведението за десет дни и после преминете през курса на чудесата за година като паралелно с това се връщайте на въведението за учащи. И ето ви ги стъпките. Лесни са но малко хора ще ви ги кажат, трябва сами да си ги намерите. Книгата Курс на чудрсата я има за свобидно сваляне има и група във ФБ за практикуващи с помощни материали
Виж още отзиви
Коментирай
loading...